Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Juf Braaksel en het meesterbrein
Juf Braaksel en het meesterbrein
<p>Juf Brakel is onterecht verkozen tot liefste juf van de provincie en daar is groep 6 niet blij mee! Lotte en Thijs zijn vastbesloten om een plan te bedenk... »
 
 
 
 
 

Joël
Joël
<p>Carry Slee is met stip op één de meest bekende jeugdboekenauteur. Hele generaties zijn met haar boeken opgegroeid. Van haar boeken zijn inmiddels meer d... »
 
 
 
 
 

Kaatje Knal en de Biefstukbende
Kaatje Knal en de Biefstukbende
Olaf is verhuisd en voelt zich nog niet op zijn gemak in de straat, waar een stel kinderen van de Biefstukbende hem het leven zuur maakt. Op de kermis ontmoe... »
 
 
 
 
 

Afblijven
Afblijven
Melissa springt een gat in de lucht als haar gevraagd wordt mee te dansen in een videoclip. Jordi, die al jarenlang veel met Melissa optrekt, is ook razend e... »
 
 
 
 
 

Hieperdepiep!
Hieperdepiep!
<p>Het is feest in de straat van Iris en Michiel en
iedereen helpt mee om er een vrolijk versierde
smikkelstraat van te maken. De tweeling wil
nog een leuke ... »
 
 
 
 
 

Spijt
Spijt
Jochem voelt zich niet erg gelukkig in de tweede klas. Hij is het mikpunt van getreiter. David doet er niet aan mee, maar hij durft er niks van te zeggen. D... »
 
 
 
 
 

Afblijven
Afblijven
<p>Melissa is supergelukkig wanneer ze wordt gevraagd om mee te dansen in een videoclip. Haar beste vriend Jordi is heel blij voor haar. Melissa kan goed dan... »
 
 
 
 
 

Lover of Loser
Lover of Loser
<p>Eva heeft problemen met haar stiefvader, die ze maar een engerd vindt. Haar moeder wil niet naar haar luisteren en haar beste vriendin Julia heeft het te ... »
 
 
 
 
 

Spijt!
Spijt!
<p>Jochem voelt zich niet erg gelukkig in de tweede klas. Hij is het mikpunt van getreiter. David doet er niet aan mee, maar hij durft er niks van te zeggen.... »