Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Sneeuwstorm en amandelgeur
Sneeuwstorm en amandelgeur
Een week voor kerst reist politieagent Martin Molin met zijn nieuwe vriendin naar een eiland voor de Zweedse kust voor een weekend met haar familie. Als ze ... »
 
 
 
 
 

Engeleneiland
Engeleneiland
Engeleneiland is een ijzingwekkend spannende thriller van de Zweedse auteur Camilla Läckberg. Tijdens de Pasen van 1974 is een familie van het eiland Valö ... »
 
 
 
 
 

Heks
Heks
Heks is de nieuwste thriller van Camilla Läckberg, een van de bestverkopende Zweedse thrillerauteurs. Wereldwijd zijn er al meer dan 20 miljoen exemplaren v... »
 
 
 
 
 

IJsprinses
IJsprinses
Als Alexandra met opengesneden polsen in een badkuip wordt aangetroffen, lijkt haar dood een uitgemaakte zaak: zelfmoord. Maar wanneer sporen van sterke slaa... »
 
 
 
 
 

Sneeuwstorm en amandelgeur
Sneeuwstorm en amandelgeur
Sneeuwstorm en amandelgeur van Camilla Läckberg speelt zich een week voor kerst af. Politieagent Martin Molin reist met zijn nieuwe vriendin naar een eiland... »
 
 
 
 
 

Die Tochter Der Kalte
Die Tochter Der Kalte
Die Töchter der Kälte - druk 1 »
 
 
 
 
 

Box
Box
<p>Wanneer een vrouw dood wordt aangetroffen in een kist doorboord met zwaarden, vraagt de politie zich af of het een mislukte goocheltruc is of een brute mo... »
 
 
 
 
 

IJsprinses
IJsprinses
<i>Ijsprinses</i> speelt zich af in het winterse Fjällbacka aan de Zweedse westkust, waar achter de ogenschijnlijk fraaie kanten van een kleine gemeenschap ... »
 
 
 
 
 

The Stranger
The Stranger
Het afgelegen Finse Noorden. Een jongen van tien woont met zijn moeder op een boerderij omringd door uitgestrekte wouden. Af en toe bezoekt hij in de gevange... »
 
 
 
 
 

The Lost Boy
The Lost Boy
 »