Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Gouden kooi
Gouden kooi
Voor de buitenwereld lijkt het of Faye alles heeft: een perfecte man, een geliefde dochter en een luxeappartement in de meest chique wijk van Stockholm. Maar... »
 
 
 
 
 

Zilveren vleugels
Zilveren vleugels
Net als Faye begint te denken dat de rust in haar leven is teruggekeerd, wordt ze plotseling weer in het nauw gedreven. Ze is in het buitenland een heel nieu... »
 
 
 
 
 

Zeemeermin
Zeemeermin
In Fjällbacka is een man spoorloos verdwenen. Onderzoek van inspecteur Patrik Hedström en zijn collegas levert niets op. Vier maanden later wordt de man al... »
 
 
 
 
 

Predikant
Predikant
 »
 
 
 
 
 

Leeuwentemmer
Leeuwentemmer
Het is januari en de winter houdt Fjällbacka in zijn greep. Inspecteur Patrik Hedström en zijn team zijn bezig met een vermissingszaak van een<br/>jong mei... »
 
 
 
 
 

The Ice Princess
The Ice Princess
A Novel »
 
 
 
 
 

De droom over Elisabeth
De droom over Elisabeth
De droom van Elisabeth is een kort verhaal van Camilla Läckberg. Malin en Lars zijn begonnen aan een grote zeilreis. Tijdens de tocht droomt Malin over Lars... »
 
 
 
 
 

Steenhouwer
Steenhouwer
In het Zweedse kustplaatsje Fjällbacka vindt een visser het levenloze lichaam van de zevenjarige Sara. Lijkschouwing wijst uit dat zij waarschijnlijk niet... »
 
 
 
 
 

The Stone Cutter
The Stone Cutter
The Stone Cutter »
 
 
 
 
 

Koekoeksjong
Koekoeksjong
Twee verschrikkelijke gebeurtenissen schudden Fjällbacka op haar grondvesten. Een beroemde fotograaf wordt dood aangetroffen in een showroom en Henning Baue... »