Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De bende van het kerkhof
De bende van het kerkhof
Ze noemen zich de bende De bende van het kerkhof. Jer is er n van. Hij en zijn vrienden kennen er elk hoekje. Zij zien dan ook snel dat er iets mis is. Waaro... »
 
 
 
 
 

Farao code
Farao code
"Hij zag de peilloze diepte van de kloof waar onzichtbare handen hiërogliefen in het graniet beitelden. Het huiveringwekkende levensverhaal van de farao wer... »
 
 
 
 
 

Verraad met Sinterklaas
Verraad met Sinterklaas
<p>Het is 1944, de Hongerwinter. Drie jongens treffen elkaar in een volkstuintjescomplex op zoek naar iets eetbaars. De broer van Ad is communist en is opgep... »
 
 
 
 
 

DE ZANGER ZONDER STEM
DE ZANGER ZONDER STEM
Ze voeren actie op Toms school. Tom wil graag meehelpen. Hij heeft een lied bedacht voor de zanger op het pleintje. Die kan er geld mee ophalen. Maar de zang... »
 
 
 
 
 

Locked-in
Locked-in
Van het ene op het andere moment is Daan volledig verlamd. Een tekenbeet bezorgt hem het locked in-syndroom en hij kan de wereld alleen nog maar bekijken als... »
 
 
 
 
 

Blijf uit de buurt!
Blijf uit de buurt!
 »
 
 
 
 
 

De laatste elf
De laatste elf
De oude mevrouw Jansen is een heks precies wat de hele buurt al dacht. Julia die mevrouw Jansen vaak bezoekt heeft al haar boeken over elfen feen en tovenari... »
 
 
 
 
 

Sinterklaasjournaal voorleesboek
Sinterklaasjournaal voorleesboek
Weet je nog dat Sinterklaas in Kampen aankwam en hij allemaal Pieten-Zonder-Veer bij zich had? Wat zorgden die Pieten voor een hoop problemen: Amerigo die ve... »
 
 
 
 
 

Foto's van Maria
Foto's van Maria
Op zijn twaalfde ziet de jongen wat de eigenaar van de fotozaak uithaalt met zijn schoolvriendinnetje Marianne.Het is onuitspreekbaar. Als hij volwassenen is... »
 
 
 
 
 

De verborgen kamer
De verborgen kamer
Op een ochtend vindt Luca een knikker in de keuken. Hij rolt steeds naar dezelfde plek bij de muur. Het lijkt of de knikker haar iets wil vertellen. Luca ont... »