Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Typisch Tom
Typisch Tom
Dat is typisch Tom', zeggen de mensen vaak. Maar Tom is niet gek. De tijd is in de war. De kinderen uit zijn klas hebben het over spoken. 'Spoken bestaan nie... »
 
 
 
 
 

poef doet de pan
poef doet de pan
Saar wil heel graag groot zijn. Ze maakt met oma een toverdrank. Hoe het moet? Dat weet Saar niet. Gaat dat wel goed? Poef doet de pan! Samenlezen: AVI M3 en... »
 
 
 
 
 

Bah pootjes.. over kleine beestjes
Bah pootjes.. over kleine beestjes
Er is een kuil in de tuin. Wat zit er in? Hier een dier, daar een dier. Wat een gedoe, denkt Jan. Wat een pootjes. Ik krijg er de kriebels van! Maar ik neem ... »
 
 
 
 
 

De verborgen toren
De verborgen toren
Diederik begint te rennen. Je krijgt van mij een knal roept Kien. Diederik holt nog harder. Dan houdt de straat op. Diederik staat voor een scheven houten po... »
 
 
 
 
 

raar haar
raar haar
Hilarische titel van Bies van EdeHaar is raar! Vooral dat van Sas en haar lapjeskat Lap. In dit verhaal met grappige illustraties van Leonie Verbrugge heeft ... »
 
 
 
 
 

Jos van het bos
Jos van het bos
 »
 
 
 
 
 

Het dieventeken
Het dieventeken
Timo's opa is overleden na een auto-ongeluk. Bij het opruimen van opa's huis vindt Timo een foto van opa als jongetje. De foto komt ui 1946. Maar... Timo sta... »
 
 
 
 
 

De neuzenclub
De neuzenclub
 »