Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Het lied van de moeder
Het lied van de moeder
Afrikaanse verteltraditie op sublieme wijze vertolkt door prijswinnende sterauteur. Suggestieve acryl schilderijen door Nanne Meulendijks met Nederlands kort... »
 
 
 
 
 

Boven de wolken
Boven de wolken
Verhalen uit de verte <br/><br/>Met bijdragen van onder andere Onno Blom, Jaap Bos, Hans Hom, Nicole Harmsen, Arthur Japin, Roos van Sen, Sander Mooiweer, Pr... »
 
 
 
 
 

Wat stilte wil
Wat stilte wil
Zingen is Anna’s grote geluk. Zij heeft de stem, het talent en de ambitie, maar een carrière als zangeres is voor een meisje uit haar milieu eind negentie... »
 
 
 
 
 

Maar buiten is het feest
Maar buiten is het feest
Wanneer een succesvolle zangeres een rechtszaak aanspant om een meisje uit handen van een verkrachter te houden, dreigen gebeurtenissen uit haar eigen verled... »
 
 
 
 
 

Derde vertrek
Derde vertrek
Door de enorme successen die Arthur Japin met zijn romans heeft, zou bijna worden vergeten dat hij ook een schrijver van korte verhalen is. Niet minder dan v... »
 
 
 
 
 

Het Vrouwtje van Stavoren
Het Vrouwtje van Stavoren
Frouwkje dacht haar geliefde kwijt te zijn en probeerde zich te troosten metgoud. Ze was de rijkste vrouw van Stavoren, maar bleef eenzaam en ongelukkig. Toe... »
 
 
 
 
 

Dooi (set 10 ex)
Dooi (set 10 ex)
Na zes succesvolle jaren gaan in 2012de felbegeerde maandelijkseLiteraire Juweeltjes dan eindelijkboekhandelsbreed! Boekwinkelstekenen in voor 1 jaar. Ze kri... »
 
 
 
 
 

Man van je leven
Man van je leven
 »
 
 
 
 
 

Magonische verhalen
Magonische verhalen
Een illegale Ghanese in het grenshospitium, een kunstenaar in cyberspace, een diplomatenvrouw op een afgelegen berg, de minnares van Columbus, een vallende t... »
 
 
 
 
 

Het lied van de moeder (set 4 ex)
Het lied van de moeder (set 4 ex)
Arthur Japin <br/>Het lied van de moeder<br/>Topauteur Arthur Japin schreef speciaal voor MatchBoox een kort verhaal in een luciferdoosje. 'Het Lied van de m... »