Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Geloof voor beginners
Geloof voor beginners
In een multiculturele wereld, waarin met name de islam zich steeds dominanter manifesteert, stellen veel christenen zich vragen over hun eigen geloof en gods... »
 
 
 
 
 

Je mag vertrouwen houden
Je mag vertrouwen houden
Anselm GrünJe mag vertrouwen houden. Woorden van troost in tijden van ziekteDe omgang met ziekte - bij jezelf of iemand anders - is een flinke uitdaging, vo... »
 
 
 
 
 

Vrienden
Vrienden
over de kunst van vriendschap. »
 
 
 
 
 

Troostboek
Troostboek
'Wat het lichaam goeddoet, zal ook de ziel goeddoen.' Dat is de raad die Anselm Grün geeft in zijn 'Troostboek voor lichaam en ziel'.<br/><br/><br/>Wat doet... »
 
 
 
 
 

Als het leven een last is
Als het leven een last is
Steeds meer mensen lijden aan een depressie. De oorzaken en de behandeling van de ziekte worden door psychologen en medici intensief onderzocht. Men heeft ec... »
 
 
 
 
 

Wegen naar vrijheid
Wegen naar vrijheid
geestelijk leven als oefening tot innerlijke vrijheid »
 
 
 
 
 

Benedictijnse regels
Benedictijnse regels
Benedictijnse regels zijn levenslessen die houvast geven: oplettendheid, ontmoeting, dankbaarheid, harmonie, kalmte, gezondheid, levensvreugde, liefde, stilt... »
 
 
 
 
 

Spiritualiteit voor managers
Spiritualiteit voor managers
In Spiritualiteit voor managers bespreekt Anselm Grn de praktijk van het leidinggeven vanuit de benedictijnse traditie en de Griekse filosofie. Hij wil manag... »
 
 
 
 
 

Gelukkig ouder worden
Gelukkig ouder worden
<p>'Ouder worden is aanvaarden, loslaten en je verzoenen,' zegt Anselm Grün. In de klassieker Gelukkig ouder worden van moedigt hij zijn lezers aan bewust m... »