Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Levensvragen
Levensvragen
Het leven wordt steeds ingewikkelder. Van alle kanten staan mensen onder druk - in het werk, maar ook in het privéleven, binnen het gezin en in relaties. He... »
 
 
 
 
 

Gelukkig ouder worden
Gelukkig ouder worden
Wie wordt er nu graag oud? Vaak verdringen we de gedachten over een naderende ouderdom. Anselm Grün daagt ons uit bewust de confrontatie aan te gaan. Spirit... »
 
 
 
 
 

Ieder zijn engel
Ieder zijn engel
Anselm Grün verstaat de kunst om de symbolische taal van de bijbel voor velen verstaanbaar te maken. In dit boek weet hij overtuigend neer te zetten welke f... »
 
 
 
 
 

Vijftig engelen voor je ziel
Vijftig engelen voor je ziel
In dit boek verkent Anselm Grn de rijkdom van de menselijke ziel. Daar ligt de levenskracht van de mens. De vijftig engelen die hij ons voorstelt laten zien ... »
 
 
 
 
 

Jij bent een zegen
Jij bent een zegen
'Jij bent een zegen.' Het is zo ongeveer het mooiste wat je tegen iemand kunt zeggen.
Wat is een zegen eigenlijk en wat bedoelt Gr n als hij ons aanmoedigt o... »
 
 
 
 
 

Je leven en je werk
Je leven en je werk
een spirituele uitdaging. »
 
 
 
 
 

In therapie bij Jezus
In therapie bij Jezus
Anselm Grün bespreekt de verhalen waarin Jezus zieken geneest, of mensen helpt en advies geeft. Jezus' gelijkenissen (parabels) krijgen speciale aandacht. G... »
 
 
 
 
 

Geloof
Geloof
 »
 
 
 
 
 

Verandering
Verandering
In Verandering legt Anselm Grün concreet en begrijpelijk uit je hoe je leert negatieve emoties te aanvaarden en ze te beschouwen als een bron van krachtige ... »