Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Vasten
Vasten
In het boek 'Vasten' leert Anselm Grün hoe vasten je dichter bij jezelf en dichter bij God kan brengen. In deze tijd van duurzaam en bewust leven wordt vast... »
 
 
 
 
 

Het kwaad overwinnen met liefde en vertrouwen
Het kwaad overwinnen met liefde en vertrouwen
In 'Het kwaad overwinnen met liefde en vertrouwen' beschrijft Anselm Grün het ontstaan van het kwaad vanuit filosofisch, theologisch en psychologisch perspe... »
 
 
 
 
 

God ervaren
God ervaren
Dit boek roept op om te zoeken naar God in het hier en nu. En mensen die aan God twijfelen moedigt het aan hun verlangen naar een van zin vervuld leven te vo... »
 
 
 
 
 

Gelukkig ouder worden
Gelukkig ouder worden
Wie wordt er nu graag oud? Vaak verdringen we de gedachten over een naderende ouderdom. Anselm Grün daagt ons uit bewust de confrontatie aan te gaan. Spirit... »
 
 
 
 
 

Schoonheid ervaren
Schoonheid ervaren
Bestsellerauteur Anselm Grün toont zich in zijn nieuwe boek ‘Schoonheid ervaren’ van een heel persoonlijke kant. Hij vertelt hoe schoonheid een nieuwe ... »
 
 
 
 
 

Je eigen levensweg
Je eigen levensweg
Misschien behoor je tot de grote groep mensen die getekend zijn door de relatie met hun ouders. Je hebt verwondingen opgelopen die zelfs in je huidige relati... »
 
 
 
 
 

Geloven op de tast
Geloven op de tast
Atheïsme, twijfel en scepticisme vormen ons dagelijks leven. Ook gelovigen kennen het gevoel van afstand tot God. Waar komt dit gevoel vandaan? En hoe worde... »
 
 
 
 
 

Rust en regelmaat
Rust en regelmaat
Petra Altmann is journaliste. Zij bezocht Anselm Grün in zijn klooster om te zien hoe de monniken erin slagen om elke dag stilte, rust en regelmaat te vinde... »
 
 
 
 
 

Grenzen stellen
Grenzen stellen
Grenzen Stellen »
 
 
 
 
 

Leven uit de stilte
Leven uit de stilte
Volgens Anselm Grün zul je in de stilte vrede vinden. In zijn boek 'Leven uit de stilte' legt hij uit hoe belangrijk het is om de stilte te koesteren en mee... »