Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Het kleine boek
Het kleine boek
Wees goed voor jezelf en let erop wat je ziel nodig heeft. Neem niet te veel hooi op je vork wees kalm accepteer jezelf zoals je bent. En ervaar elke dag als... »
 
 
 
 
 

Vijftig engelen voor je ziel
Vijftig engelen voor je ziel
In dit boek verkent Anselm Grn de rijkdom van de menselijke ziel. Daar ligt de levenskracht van de mens. De vijftig engelen die hij ons voorstelt laten zien ... »
 
 
 
 
 

Vergeet het beste niet
Vergeet het beste niet
inspiratie voor elke dag. In dit boek biedt Anselm Grn de lezer voor elke dag van het jaar een... »
 
 
 
 
 

Een jaar met de Woestijnvaders
Een jaar met de Woestijnvaders
Anselm GrünEen jaar met de woestijnvadersBeproefde wijsheidAbbas Mozes vraagt aan Abbas Silvanos:'Kan een mens elke dag opnieuw beginnen?' Silvanos antwoord... »
 
 
 
 
 

Mystiek en eros
Mystiek en eros
In huwelijken en relaties komt het nogal eens voor dat seksualiteit spanningen oplevert. Volgens Anselm Grün en Gerhard Riedl kunnen de problemen te maken h... »
 
 
 
 
 

Verandering
Verandering
In Verandering legt Anselm Grün concreet en begrijpelijk uit je hoe je leert negatieve emoties te aanvaarden en ze te beschouwen als een bron van krachtige ... »
 
 
 
 
 

Bezielend leidinggeven
Bezielend leidinggeven
'Bezielend leidinggeven' is een standaardwerk op het gebied van leidinggeven. Anselm Grün gaat uit van de 1500 jaar oude Regel van Benedictus als management... »
 
 
 
 
 

Vasten
Vasten
In het boek ‘Vasten’ leert Anselm Grün hoe vasten je dichter bij jezelf en dichter bij God kan brengen. In deze tijd van duurzaam en bewust leven wordt ... »
 
 
 
 
 

Hoe moet ik nu verder
Hoe moet ik nu verder
In dit boek tracht Anselm Grün 'trage antwoorden' te geven op al die vragen, in de hoop dat wat gezegd wordt, langer blijft liggen en zijn werking kan ontvo... »