Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Chatten!
Chatten!
Luuk houdt van chatten. Zo leert hij andere kinderen kennen. Zoals Brit en King en 007. Je kunt van alles vertellen. Ze kennen je toch niet. Maar dan vertelt... »
 
 
 
 
 

Haas wint een beer
Haas wint een beer
Haas zit in een dip. Maar dan komt vos. En ook kip en mol. Want er is wat te doen in het bos. Haas heeft lol en wint een pop. Maar pas op voor raaf, haas!Haa... »
 
 
 
 
 

Oenny viert kerst
Oenny viert kerst
 »
 
 
 
 
 

DE KAT MET LAARZEN
DE KAT MET LAARZEN
Zonnetjes zijn leesboeken voor kinderen die al kunnen lezen als ze in groep 3 starten. Dit zijn kinderen die als ze binnenkomen in groep 3 alle letters al ke... »
 
 
 
 
 

Mijn kind in groep 3
Mijn kind in groep 3
Leren lezen schrijven en rekenen... kinderen maken in groep 3 een reuzensprong in hun ontwikkeling. En ook op sociaal gebied veranderen ze in rap tempo ze ku... »
 
 
 
 
 

Het leven van
Het leven van
Op een dag wordt Marthe ziek. Heeft ze te veel gesnoept op haar vaders verjaardag? Zo onschuldig is het helaas niet Marthe blijkt geelzucht te hebben. Maar w... »
 
 
 
 
 

Kook het jaar rond
Kook het jaar rond
Kook het jaar rond
Kun je lezen?
Dan kun je ook koken.
Lees dit boek maar.
Het staat vol leuke kooktips.
Voor winter, zomer, herfst en lente.
Ga snel aan de ... »
 
 
 
 
 

Stoere Steffie op bezoek bij Van Gogh
Stoere Steffie op bezoek bij Van Gogh
Integrale weergave van het boek. - Alleen te gebruiken in combinatie met het gelijknamige boek. - Voorgelezen op AVI E4. - Met toelichting aan de binnenkant ... »
 
 
 
 
 

Het zonnige zomerboek
Het zonnige zomerboek
In deze heerlijke dikke bundel vind je vrolijke voorleesverhalen over het vieren van de zomer. Over zeemeerminnen op het strand, bootje varen in je eigen woo... »
 
 
 
 
 

Hiep hiep Haas!
Hiep hiep Haas!
<p>Nog één nachtje slapen en dan is Haas jarig. Voor zijn feest nodigt hij al zijn vrienden uit. Hij moet nog boodschappen doen, het huis versieren en trak... »