Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Bernhard
Bernhard
<p>Schurk of schavuit, opportunist of held - over weinig mensen lopen de meningen zo uiteen als over de in 2004 overleden prins Bernhard. Annejet van der Zij... »
 
 
 
 
 

Sonny Boy
Sonny Boy
 »
 
 
 
 
 

Sonny Boy
Sonny Boy
Publiekslieveling Annejet van der Zijl schreef met Sonny Boy het weergaloze verhaal over een Surinaamse student en een Hollandse getrouwde vrouw die samen Jo... »
 
 
 
 
 

Jagtlust
Jagtlust
De avant-garde van de jaren vijftig sprak erover en wilde ernaartoe: het Gooise buitenhuis Jagtlust dat in die jaren uitgroeide tot een artistieke vrijplaats... »
 
 
 
 
 

De val van Annika S.
De val van Annika S.
De wereld van de ambitieuze Duitse politica Annika Schaefer stort in elkaar wanneer wordt onthuld dat ze heeft gelogen over haar verleden. Om aan de toorn va... »
 
 
 
 
 

Gerard Heineken
Gerard Heineken
Hij vormde de basis van de kleurrijke Heineken-geschiedenis: Gerard Adriaan Heineken – stichter van het gelijknamige bierimperium, aanjager van Amsterdams ... »
 
 
 
 
 

Moord in de bloedstraat
Moord in de bloedstraat
Vijf jaar lang werkte Annejet van der Zijl als misdaadverslaggeefster. Geïnspireerd door het Amerikaanse New Journalism zocht ze naar de menselijke verhalen... »