Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Bernhard
Bernhard
<p>Schurk of schavuit, opportunist of held - over weinig mensen lopen de meningen zo uiteen als over de in 2004 overleden prins Bernhard. Annejet van der Zij... »
 
 
 
 
 

Anna
Anna
Op grond van correspondentie, aangevuld met tientallen interviews en een schat aan ander onbekend materiaal - waaronder niet eerder gepubliceerde brieven aan... »
 
 
 
 
 

Anna
Anna
Wie kende Annie M.G Schmidt nu eigenlijk echt? Voor haarzelf kwam de grote roem immers pas laat, en wat er over haar leven bekend is, is vooral datgene wat z... »
 
 
 
 
 

Fortuna's kinderen
Fortuna's kinderen
<p>Zou anno 1875 iemand in San Francisco beseft hebben dat de deftige, schatrijke mevrouw de Fremery ooit geboren was als slavin? En dat ze als kind door haa... »
 
 
 
 
 

De val van Annika S.
De val van Annika S.
De wereld van de ambitieuze Duitse politica Annika Schaefer stort in elkaar wanneer wordt onthuld dat ze heeft gelogen over haar verleden. Om aan de toorn va... »
 
 
 
 
 

Bernhard
Bernhard
Schurk of schavuit, opportunist of held - over weinig mensen lopen de meningen zo uiteen als over de in 2004 overleden prins Bernhard. Annejet van der Zijl g... »
 
 
 
 
 

Rijke mensen zijn anders
Rijke mensen zijn anders
De in ongenade gevallen Duitse politica Annika Schaefer beleeft een idyllische zomer met Martin Twisk, de Nederlandse rechercheur bij wie ze een veilige have... »
 
 
 
 
 

Sonny Boy
Sonny Boy
Herfst 1928: een jonge Surinaamse student trekt in Den Haag als kostganger in bij een gescheiden Hollandse vrouw met vier kinderen. Als ze een half jaar late... »
 
 
 
 
 

Anna
Anna
Op grond van corresponden¬tie, aangevuld met tientallen interviews en een schat aan ander onbekend materi¬aal - waaronder niet eerder gepubliceerde brieven... »