Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Schemerzone
Schemerzone
Vanavond heb ik een grens overschreden, en als vader gelijk heeft, is terugkeren onmogelijk... Als Amelia Gray tegen haar zin betrokken raakt bij het onderzo... »
 
 
 
 
 

Dodelijk bericht
Dodelijk bericht
Tijdens de reünie met oude vrienden op de Whispering Springs-ranch voelt ex-commando Dylan Burkhart onmiddellijk dat er gevaar dreigt. Iets wat verband houd... »
 
 
 
 
 

Thriller e-bundel
Thriller e-bundel
Spanning en sensatie. Moord en mysterie. Doden en daders. Liefhebbers van het thrillergenre kunnen hier geen genoeg van krijgen. Speciaal voor u hebben we ee... »
 
 
 
 
 

Grafstilte
Grafstilte
Een verlaten stadje, een verzonken begraafplaats en een goed verborgen graf. Maar niets blijkt zo bedrieglijk als de rust in Asher Falls...Als ze nog maar ne... »
 
 
 
 
 

Spoor van het kwaad
Spoor van het kwaad
1922, Adamant, ArkansasEen boer wordt wakker van een geluid. Wanneer hij gaat kijken, vindt hij overal in zijn met sneeuw bedekte tuin afdrukken van gesplete... »
 
 
 
 
 

Texas Ransom
Texas Ransom
 »
 
 
 
 
 

De ontwaakten
De ontwaakten
Amelia Gray is gevraagd Woodbine Cemetery te restaureren, een plek waar de rijken hun geheimen hebben begraven. Daar wordt ze geconfronteerd met de geest van... »
 
 
 
 
 

Kijk niet weg
Kijk niet weg
Na de dood van haar adoptiemoeder vindt Catherine March een doos vol krantenknipsels over een seriemoordenaar. Ze heeft vaak last van angsten en nachtmerries... »
 
 
 
 
 

Secrets of His Own
Secrets of His Own
 »
 
 
 
 
 

The Restorer
The Restorer
 »