Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Ogentroost
Ogentroost
In Ogentroost van A.H.J. Dautzenberg leeft Ef al jaren teruggetrokken in een oude stacaravan aan de rand van een vakantiepark. Ze heeft genoeg aan het gezels... »
 
 
 
 
 

Rock € roll
Rock € roll
A.H.J. Dautzenberg heeft een wervelende entree gemaakt in de literatuur, maar hij is ook econoom. In Rock € roll maakt hij economie voor de grootste dummy i... »
 
 
 
 
 

Een wandeling in Mei
Een wandeling in Mei
A.H.J. Dautzenberg was writer-in-residence van het festival Wanderlöss, een popculturele processie in het Zuid-Limburgse heuvelland. Een week lang wandelde... »
 
 
 
 
 

Extra tijd
Extra tijd
De zeventigjarige Gustaaf Meulenberg heeft nog maar enkele weken te leven. Met dat lot heeft hij zich verzoend. Wat hij daarentegen niet kan verkroppen is da... »
 
 
 
 
 

Ik bestaat uit twee letters
Ik bestaat uit twee letters
In de vroege ochtend van 13 december 1967 wordt A.H.J. Dautzenberg geboren, drie minuten na zijn broer. Pas enkele uren voor de bevalling hoort zijn moeder d... »
 
 
 
 
 

De vijf
De vijf
Vier tienermeisjes delen een duivelse drift naar seks en geweld. Na een bruut bezoek aan de havenstad Hamburg verplaatsen ze hun uitspattingen naar een kunst... »
 
 
 
 
 

Vuur!
Vuur!
De Nederlandse en Vlaamse literatuur heeft de nodige hemelbestormers voortgebracht. Schrijvers die niet met hun rug naar de samenleving gingen staan, maar di... »
 
 
 
 
 

Extra tijd
Extra tijd
De zeventigjarige Gustaaf Meulenberg heeft nog maar enkele weken te leven. Bovendien dreigt zijn favoriete voetbalclub Roda jc te degraderen. Marcel haalt al... »
 
 
 
 
 

Een wandeling in Mei
Een wandeling in Mei
A.H.J. Dautzenberg was in mei dit jaar writer-in-residence van het kersverse festival Wanderlöss, een popculturele processie in het Zuid-Limburgse heuvella... »
 
 
 
 
 

Rafelranden van de moraal
Rafelranden van de moraal
Schrijver A.H.J. Dautzenberg deed de afgelopen jaren veel stof opwaaien. Met zijn boeken, maar vooral ook met zijn acties. Zo publiceerde hij verschillende f... »