Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Oude botten
Oude botten
(POD) Oude botten</em> is het begin van een bloedstollende nieuwe serie van thrillerschrijvers Douglas Preston & Lincoln Child.</p><p>Nora Kelly, een jonge c... »
 
 
 
 
 

De verborgen kamer
De verborgen kamer
FBI-detective Aloysius Pendergast is terug! De verborgen kamer van Preston & Child, het zestiende deel in de Pendergast-serie, is nóg spannender dan Scharla... »
 
 
 
 
 

Gideons wraak
Gideons wraak
Als Gideon nog klein is, wordt zijn vader voor zijn ogen vermoord. Pas veel later vertelt zijn moeder hem op haar sterfbed waarom zijn vader moest sterven: h... »
 
 
 
 
 

Berg des doods
Berg des doods
Berg des doods van de #1-bestsellerauteurs Preston & Child, bekend van de Pendergast-reeks, is het vierde deel in de waanzinnig populaire serie met archeoloo... »
 
 
 
 
 

Het blauwe labyrint
Het blauwe labyrint
FBI-agent Aloysius Pendergast treft zijn bloedeigen zoon dood aan voor zijn deur. Alles wijst op een perfecte moord. De enige aanwijzing is een stukje turkoo... »
 
 
 
 
 

Gevaarlijke stroming
Gevaarlijke stroming
<p>Pendergast en junior agent Coldmoon raken verzeild in een race tegen de klok als tientallen identieke groene sneakers met daarin een afgehakte menselijke ... »
 
 
 
 
 

De vloek van het oerwoud
De vloek van het oerwoud
Er sluipt iets door de stoffige gangen en galmende zalen van het wereldberoemde Natural History Museum in New York. Er worden gruwelijke moorden gepleegd.

Z... »
 
 
 
 
 

Het helse rad
Het helse rad
Even dachten we dat we de enigmatische en briljante FBI-agent Aloysius Pendergast niet meer terug zouden zien na de titanenstrijd met zijn boosaardige tweeli... »
 
 
 
 
 

De gruwelkamer
De gruwelkamer
In Manhattan wordt een gruwelijke ontdekking gedaan: een ondergronds knekelhuis. Er blijken botten te liggen van tientallen slachtoffers, die allen rond 1880... »