Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Het Duivelsplateau
Het Duivelsplateau
In het derde deel van waanzinnig populaire reeks met archeoloog Nora Kelly van #1-bestsellerauteurs Preston & Child ontdekken Nora Kelly en Corrie Swanson tw... »
 
 
 
 
 

Twee graven
Twee graven
Preston & Child Twee graven
'De namen Preston & Child op het omslag van een boek garanderen een unieke leeservaring, en Twee graven levert de spanning en sen... »
 
 
 
 
 

De onderwereld
De onderwereld
Ogenschijnlijk hebben de zaken niets met elkaar te maken: twee skeletten, gevonden in de modder van de Hudson, een knappe jonge vrouw die spoorloos is verdwe... »
 
 
 
 
 

Scharlaken kust
Scharlaken kust
fbi-agent Pendergast accepteert een privéopdracht in Exmouth om de diefstal van een waardevolle wijnkelder te onderzoeken. Samen met zijn pupil Constance Gr... »
 
 
 
 
 

Voorbij de ijsgrens
Voorbij de ijsgrens
Voorbij de ijsgrens van Preston & Child is een Gideon Crew thriller, geschreven door de #1-bestsellerauteurs van de Pendergast-thrillers. De vloek van het oe... »
 
 
 
 
 

Berg des doods
Berg des doods
Berg des doods van de #1-bestsellerauteurs Preston & Child, bekend van de Pendergast-reeks, is het vierde deel in de waanzinnig populaire serie met archeoloo... »
 
 
 
 
 

Virus
Virus
In Virus van Preston & Child experimenteert een groep briljante genetici in het diepste geheim met het meest voorkomende virus ter wereld: het griepvirus.

... »
 
 
 
 
 

Kraaienvoer
Kraaienvoer
FBI-agent Pendergast haast zich naar een geïsoleerde gemeenschap in Kansas waar in een graancirkel een bizar tafereel is aangetroffen rond een ernstig vermi... »
 
 
 
 
 

Dichtregels voor de doden
Dichtregels voor de doden
Dichtregels voor de doden van Preston & Child is het achttiende deel in de Pendergast-serie.Na een machtswissel binnen de top van de FBI in New York, wordt A... »