Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Blogs door Wim Slierendregt

Terug naar Shangri-La

Ik schrijf fantasy, daarin kan ik mijn eigen wereld creëren. Ik lees graag fantasy en hoop dat ik erin geslaagd ben, die ervaring in mijn boek ‘Terug »

Nieuw

Hallo, ik ben hier voor het eerst. Ik lees graag, vooral fantasy en ik schrijf het ook. Binnenkort komt mijn eerste boek uit. Daarnaast schrijf ik kinderverh »

Recente activiteit

Wim
Wim schreef een blog getiteld Terug naar Shangri-La.
Ik schrijf fantasy, daarin kan ik mijn eigen wereld creëren. Ik lees graag fantasy en hoop dat ik erin geslaagd ben, die ervaring in mijn boek ‘Terug »
11 Oktober 2020, 14:19:28
Wim
Wim heeft wat over zichzelf geschreven.
“Ik schrijf fantasy, daarin kan ik mijn eigen wereld creëren. Ik lees graag fantasy en hoop dat ik erin geslaagd ben, die ervaring in mijn boek ‘Terug naar Shang...”
11 Oktober 2020, 14:13:02
Wim
Wim schreef een blog getiteld Nieuw.
Hallo, ik ben hier voor het eerst. Ik lees graag, vooral fantasy en ik schrijf het ook. Binnenkort komt mijn eerste boek uit. Daarnaast schrijf ik kinderverh »
25 Juli 2020, 21:06:46
grenzeloze strijder schröder
grenzeloze strijder schröder: als je van fantasy boeken hou moet je zeker mijn boeken eens lezen. grenzeloze strijder en grenzeloze strijder verraad!