Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
AGA - basiskookboek door Saskia Schepers Het enige Nederlandstalige basiskookboek voor de Aga Ht onmisbare handboek voor iedere Agabezitter. Prachtige fotografie van Anna de Leeuw.Dit boek beschrijft... »
De Kunst van het Moleculair koken door Anne Cazor & Christine Lienard Moleculair koken de kooktrend waar iedereen het over heeft Met deze unieke combinatie van boek plus kookkit wordt molecuair koken pas echt voor iedereen bereik... »
Sous-vide cuisine door Joan Roca & Salvador Brugues Sous-vide - een revolutionaire culinaire techniek om voedsel in een vacuümverpakking <br/>bij lage temperatuur te garen. De Spaanse topchefs Joan Roca en Salvad... »
Viskeuken van restaurant Kelderman door de Pooter Vader Hubert en zoon Emiel Kelderman zijn de drijvende kracht achter een van s lands meest gereputeerde visrestaurants. Restaurant Kelderman in Aalst staat voor... »