Boek
Het enige Nederlandstalige basiskookboek voor de Aga Ht onmisbare handboek voor iedere Agabezitter. Prachtige fotografie van Anna de Leeuw.Dit boek beschrijft uitgebreid hoe een Aga werkt welke ovens en kookplaten je voor bepaalde gerechten moet gebruiken en hoe de meest voorkomende werkzaamheden in de keuken bijvoorbeeld bakken en sudderen het best op de Aga gedaan kunnen worden. De Aga is ht fornuis voor Slow Cooking het Agabasiskookboek laat echter zien dat ook moderne kooktechnieken zoals wokken stomen en grillen op een Aga heel goed mogelijk zijn. De bereidingswijze van heel veel basisproducten en ingredinten komt aan bod. Het boek geeft daarnaast tal van andere recepten en variaties op traditionele recepten plus veel nuttige tips en handigheidjes. Hierdoor biedt het boek zowel de beginnende als de gevorderde Agakok veel nieuws. «
Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Er zijn nog geen recensies voor dit boek.