Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Manager/ondernemer hospitality door Hans Veelers In dit werkboek gaat de student zich verdiepen in de restaurantafdeling. De student doorloopt in het werkboek alle werkprocessen van kerntaak 4 van het kwalific... »
Meewerken in de keuken door R. Mulder & S.J. Kuipers In dit werkboek gaat de student zich verdiepen in de keukenafdeling. De basisprocessen in de professionele keuken worden behandeld. De opgedane kennis gaat de s... »
oriëntatie op branche en beroep door H. Veelers Ringband met oriëntatiemodule. In dit werkboek maakt de student kennis met de horecabranche. Basisbegrippen als beroepskleding, bedrijfsformules en het horecapr... »
Meewerken in conference en banqueting en rooms division door Arjen Appel & Hans Veelers In dit werkboek gaat de student zich verdiepen in de afdelingen conference & banqueting en rooms division. Ook sociale hygiëne komt aan bod.Dit werkboek spitst ... »
Hotel inc. door H. Veelers Een naslagwerk voor de manager ondernemer/horeca waarin de student alles kan vinden over de afdelingen conference & banqueting en rooms division: hotelorganisat... »