Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Zwarte zee door Caroline Eden De Zwarte Zee is het culinaire verhaal van drie indrukwekkende steden rond de Zwarte Zee. Caroline Eden neemt je mee door de straten van Odessa, waar je kunt ge... »
Tokyo door Tim Anderson Ga mee on tour langs de culinaire hoogtepunten van Tokyo; laat je verrassen door de ongekende veelzijdigheid en boeiende eetcultuur van de Japanse hoofdstad. To... »
De Catalaanse keuken door Emma Warren Catalanen zien zichzelf als een onafhankelijk volk met een eigen taal, geschiedenis, cultuur en keuken. De Catalaanse keuken heeft een rijke variatie aan smaken... »
Een culinair bezoek aan Kopenhagen door Christine Rudolph & Susie Theodorou Kopenhagen is compact, groen en een echte fi etsstad. De Deense hoofdstad heeft musea van wereldklasse, een booming foodcultuur en een prachtige binnenstad, maa... »
Chinese Takeaway door Kwoklyn Wan Nummertje 11, 29 of 63 en alle andere gerechten op de menukaart van de afhaalchinees maak je voortaan zelf met 'Chinese Takeaway'. Van eenvoudige gerechten als ... »
Selamat Makan door Wouter Rademakers “Een unieke schat, een nationale schat. Heel gauw kopen!” – De Telegraaf“Aanmonsteren geblazen voor operatie blauwe hap.” – Het Parool “De nieuwe Indonesische b... »
De complete Antilliaanse keuken door Jurino Ignacio Na zeven jaar speuren en verzamelen durft Antilliaanse chef Jurino Ignacio eindelijk te zeggen dat hij de complete Antilliaanse keuken in één boek heeft weten t... »