Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» »
 



NHG standaarden voor praktijkassistente en -ondersteuner
NHG standaarden voor praktijkassistente en -ondersteuner door C.J. in 'T. Veld, S.G. van Gunst & V.G. Pigmans

In NHG–Standaarden voor praktijkassistente en –ondersteuner zijn de NHG–Standaarden voor de huisarts toegankelijk gemaakt voor praktijkassistent... »
 
 
 
 
 

Niveau 3
Niveau 3 door
 »
 
 
 
 
 

Calorieentabel joulestabel
Calorieentabel joulestabel door N. Duinker-Joustra
... »
 
 
 
 
 

Reumatische gewrichtsaandoeningen
Reumatische gewrichtsaandoeningen door
<p>Gewrichtspijn kan allerlei oorzaken hebben. In veel gevallen is er sprake van een orthopedische probleem. Soms echter ontstaat er spontaan gewrichtspijn en b... »
 
 
 
 
 

De cliënt centraal, wat nu?
De cliënt centraal, wat nu? door Gabriëlle Verbeek
'Het is duidelijk dat we meer vraaggericht willen werken met elkaar. Maar ik mis een goed overzicht van de belangrijkste problemen. Daarom is het moeilijk om de... »
 
 
 
 
 

Diagnose : mens
Diagnose : mens door L. Sluiter
Mensen die hulp zoeken in de psychiatrie raken vaak hun eigen verhaal kwijt. Anderen stellen immers de diagnose, anderen geven hun interpretaties. In diagnose: ... »
 
 
 
 
 

Nutri- en fythoterapie
Nutri- en fythoterapie door K. Descheemaeker
... »
 
 
 
 
 

Omgaan met geneesmiddelen
Omgaan met geneesmiddelen door Romgens
 »
 
 
 
 
 

Het gewicht tussen je oren
Het gewicht tussen je oren door Wouter Cornet
We hebben een vet probleem. Meer dan vijftig procent van de Nederlanders en Vlamingen heeft last van overgewicht en wil graag afvallen, maar struikelt over één ... »
 
 
 
 
 

Informatorium voor Voeding en Diëtetiek
Informatorium voor Voeding en Diëtetiek door
<Text textformat="02"><div>Het Informatorium voor voeding en dietetiek is een systematisch naslagwerk met alles wat men moet weten op het gebied van voeding en ... »