Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Bestsellers

De Japanse minnaar
11. De Japanse minnaar door Isabel Allende
Alma is tien jaar oud als ze in 1939 door haar ouders naar familie in de Verenigde Staten wordt gestuurd om aan de nazi's te ontkomen. Het verdriet om haar in P... »
 
 
 
 
 

Gouden jaren
12. Gouden jaren door Annegreet van Bergen
Van wekelijkse teil naar dagelijkse douche. Hoe het dagelijks leven de afgelopen halve eeuw onvoorstelbaar veranderde. »
 
 
 
 
 

Thuis in de Tour
13. Thuis in de Tour door Mart Smeets
Over de Tour op vaderlandse bodem

Mart Smeets was - misschien wel als enige Nederlander - fysiek aanwezig bij alle Nederlandse openingsritten van de Tour de Fr... »
 
 
 
 
 

Lieve mama
14. Lieve mama door Esther Verhoef
Hoever ga jij om je gezin te beschermen?<br/><br/>Verpleegkundige Helen is getrouwd met Werner, een succesvol horecaondernemer. Samen hebben ze drie kinderen va... »
 
 
 
 
 

Verraad
15. Verraad door Jan Meeus
Het verhaal over Willem Holleeder, beticht van vele misdaden. Gebaseerd op materiaal van justitie en politie en getuigenissen van o.a. zijn zussen. »
 
 
 
 
 

De eerlijke vinder
16. De eerlijke vinder door Stephen King
Een meesterlijke, gruwelijk spannende thriller over een lezer wiens obsessie voor een schrijver veel te ver gaat. Met in de hoofdrol het trio onwaarschijnlijke ... »
 
 
 
 
 

Ik kom terug
17. Ik kom terug door Adriaan van Dis
Na een lang leven van zwijgen en buitensluiten begint een moeder opeens te praten tegen haar zoon - aarzelende ontboezemingen over grensoverschrijdende liefde, ... »
 
 
 
 
 

Costa del Sol
18. Costa del Sol door Suzanne Vermeer
Sinds ze een jaar geleden weduwe is geworden, heeft Eline Sanchez er alles aan gedaan om de levens van haar en haar kinderen Alex en Maria weer op orde te krijg... »
 
 
 
 
 

Kom hier dat ik u kus
19. Kom hier dat ik u kus door Griet op de Beeck
Kom hier dat ik u kus is een roman over Mona, als kind, als vierentwintigjarige, en als vijfendertigjarige. Een verhaal over waarom we worden wie we zijn, gesch... »
 
 
 
 
 

In het licht van wat wij weten
20. In het licht van wat wij weten door Zia Haider Rahman
'A ground-breaking work of staggering genius.' - Open Magazine<br/><br/>'Dit is het boek dat Jonathan Franzens Freedom had moeten zijn, maar niet was - een bril... »