Boek
Van Madrid en Sevilla tot Barcelona staan Spanjaarden vroeg in de avond in tapasbars te genieten van een knisperig droge sherry en allerlei hapjes oftewel tapas. Die hapjes kunnen van alles zijn van een schaaltje olijven of plakjes chorizo met wat brood tot feestelijke lekkernijen als Spaanse omelet Knoflookgarnalen en Gevulde champignons. Deze stijl van eten is perfect in het warme mediterrane klimaat maar is ook ideaal om gasten mee te verwennen of om een snelle maaltijd te maken. Dankzij deze praktische gids kunt u zelf thuis de heerlijkste tapas maken. Volg de stapvoorstap aanwijzingen en bekijk de prachtige fotos en u zult uzelf in Spanje wanen. De recepten zijn makkelijk te maken en zijn geschikt voor zowel beginnende als ervaren koks. Met zijn schat aan recepten mag dit handige kookboek in geen enkele keuken ontbreken. «
Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Er zijn nog geen recensies voor dit boek.