Boek
Technieken voor iedere decorateur en elk soort taartVerander uw taarten in culinaire meesterwerken met deze professionele taartdecoratietechnieken, die zelfs een beginnend decorateur zo onder de knie heeft.Aan de hand van stap-voor-stapfoto's en duidelijke instructies leert u hoe u snel en eenvoudig de mooiste suikerbloemen samenstelt, prachtige patronen spuit, grappige figuurtjes modelleert en verrukkelijke chocoladecreaties maakt.Met op een begrijpelijke manier uitgelegde kunstgrepen maakt u stijlvolle taarten voor elke gelegenheid, maar ook heerlijke koekjes en cupcakes.Tracey Mann begon met het decoreren van taarten toen ze twaalf jaar oud was, geïnspireerd door de verjaardagstaarten die haar moeder altijd voor haar maakte. Tracey runt inmiddels al zeventien jaar haar eigen bedrijf, Tracey's Cakes, en geeft daarnaast workshops. «
Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Er zijn nog geen verbanden gelegd.