Boek
Hoe handig zou het zijn om niet meer in gedachten te moeten verzinken over wat je vandaag gaat eten en om te bedenken welke ingredinten het best bij elkaar passen. Hoe zou het zijn om dat werkelijk voor je te zien? Je bent bijvoorbeeld gek op paprika en daar zou je wel eens meer mee willen doen dan rauw door de salade of in pasta. Of je wilt bijvoorbeeld weten welke combinaties nog meer lekker zijn bij bloemkool dan bechamelsaus kaas en nootmuskaat. En bij de groenteboer zie je paddenstoelen maar ja wat kun je er meer mee dan bakken? Dit eerste deel in de reeks Smaakvrienden inspireert je bij het bedenken van gerechten en maaltijden met als uitgangspunt groente. Het boek laat je overzichtelijk de ingredinten bereidingen en technieken zien die vrienden van elkaar zijn een smaakrelatie met elkaar hebben zodat variren en combineren met groenten en fruit een stuk eenvoudiger en leuker wordt. Hoe werkt het. Laat je ogen dwalen door de smaakvrienden van een bepaalde groente of fruitsoort. Door de specifieke rangschikking van de woorden schakelt je brein op een spontane manier kris kras door allerlei mogelijkheden om te combineren en te variren. En dan vind je waar je waarschijnlijk niet eerder aan gedacht zult hebben. «
Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Er zijn nog geen verbanden gelegd.