Boek
In Sirocco laat Sabrina Ghayour je zien hoe je de Midden-Oosterse keuken heel makkelijk kunt integreren met onze westerse keuken, producten en kooktechnieken. Door haar Perzische achtergrond, maar grootgebracht in Groot-Brittannië, weet Ghayour als geen ander hoe ze westerse producten met Midden-Oosterse smaken kan combineren en zo gerechten creëert die perfect in balans zijn: soms subtiel en aromatisch, soms krachtig en sterk.Wentelteefjes met kardemom, martini van ingelegde citroen, courgettefrietjes met sumakzout, zalmtartaar op Midden-Oosterse wijze, harissamosselen en dadelscones met sinaasappel & kaneel: de recepten in Sirocco zijn niet authentiek Midden-Oosters, maar weerspiegelen de ongecompliceerde en smaakvolle stijl van koken van Sabrina Ghayour. «
Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Er zijn nog geen recensies voor dit boek.