Boek
In Puur Toscane verken je deze sterk tot de verbeelding sprekende regio in Italië van binnenuit: Casa Ferranesi, een authentieke 19de-eeuwse hoeve, is de ideale uitvalsbasis om de streek te leren kennen.
Toscane-kenner Katrien Blanckaert doet je watertanden met de overheerlijke streekproducten, van olijfolie over pecorino tot chianinarund en witte truffel. Ze neemt je ook mee naar de Italiaanse mama's achter hun dampende kookpotten, de gezellige bistro's en gerenommeerde restaurants en sterrenzaken van de streek. Dit resulteert in sprankelende columns, praktische tips en interessante achtergrondinformatie en meer dan veertig originele streekrecepten, helder uitgeschreven en schitterend in beeld gebracht door foodfotograaf Kris Vlegels. Met Puur Toscane proef je het echte Toscane. «
Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Er zijn nog geen recensies voor dit boek.