Boek
Eenmaal verzot op de smaak van de oester, laat die jenooit meer los. Het lijkt zo simpel maar je proeft zoutén zoet, vers water én aardtonen. De 'fines claire'smaakt weer heel anders dan de 'wellfleet'; met bier ishet weer een heel andere ervaring dan met witte wijn ofprosecco.
In Neem nu oesters komen de belangrijkste vragen aanbod voor de echte oesterliefhebber: Hoe leeft een oester?Hoe maak je ze open? Waar koop je ze het beste? In de winkel of aan de bar? Bij welke restaurants kun je de beste oesters bestellen?
In deze compacte oestergids neemt oesterdeskundige en kampioen-oesteropener Patrick Murray ons aan de hand en geeft antwoord op alle vragen over dit kleine natuurwonder. Inspirerend voor de kenner; een ontdekkingstocht voor beginners.
Aangevuld door de beste Oesterrestaurants van Nederland, geselecteerd door SpecialBite. «
Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Er zijn nog geen verbanden gelegd.