Boek
Perfect koken is niet moeilijk, je moet alleen even weten hoe het moet. En dan vergeet je het nooit meer.
Hoe maak je de lekkerste gerechten nóg lekkerder?
Gordon Ramsay's chef-kok Marcus Wareing (restaurant Petrus) onthult de ultieme truc: de 'key to perfection'. Meer dan 80 populaire gerechten die iedereen wel wil perfectioneren.
Van de perfecte uiensoep, vlees en kip uit de oven, aardappelpuree en - variaties tot de ultieme risotto, couscous, brownies en talloze andere gerechten.
Marcus Wareing is chef-kok in twee resaurants van Gordon Ramsay: Pétrus en The savoy Grill in Londen. Thuis leert hij zijn twee zoontjes hoe leuk en lekker koken is.
'Marcus Wareing haalt het beste uit een gerecht. Ik kan me geen beter kookboek in de keuken voorstellen.'Gordon Ramsay «
Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Er zijn nog geen recensies voor dit boek.