Boek
Een leidraad voor hoteluitbaters in spe
In de nieuwe vt4-reeks 'Hotel' moeten vijf koppels een bouwvallig hotel opbouwen tot een bloeiende zaak, moeten ze gasten ontvangen en leren ze hoe ze een goed ontbijt en een lekker avondmaal kunnen voorschotelen. In het boek geeft jurylid Thierry Jousse (marketing manager van Hotel Amigo in Brussel) tips voor toekomstige uitbaters of voor wie gewoon gastvrij wil zijn: hoe richt je een mooie kamer in, waar moet je op letten om je kamer gezellig en comfortabel te maken, hoe ontvang je je gasten...Met twintig recepten van tweesterrenchef én jurylid Viki GeunesMet inside tips en sappige verhalen van een hotelier die van wanten weet! «
Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Er zijn nog geen recensies voor dit boek.