Boek
De zon schijnt, de lente is begonnen! Tijd voor een nieuw kookboek boordevol onweerstaanbare hapjes, smeersels, éénhappers, prikkers en minibroodjes. Ideaal voor een picknick in het park of bij een borrel met vrienden. Speciaal voor iedereen die wel eens iets anders wil presenteren dan de eeuwige kaasblokjes met worst en olijven.
In meer dan 50 recepten bewijst HAPAS dat je voor mooie en originele hapjes echt geen keukenprins(es) hoeft te zijn. In een handomdraai maak je met makkelijk verkrijgbare ingrediënten de lekkerste hapas. Nieuwe recepten, bijzondere variaties op Spaanse tapas en klassiekers uit de Hollandse keuken. Luxe? Soms. Een oester op z'n tijd moet kunnen. Maar de meeste hapas zijn gemaakt van basic ingrediënten, die door ze spannend te combineren plotseling niets alledaags meer hebben.
Over de auteurs
HAPAS is samengesteld door culinair journaliste Ingrid van Koppenhagen en chef-kok Yolanda van der Jagt. Ingrid was jarenlang verantwoordelijk voor de culinaire invulling van het maandblad AllerHande. Yolanda werkte jarenlang in binnen- en buitenlandse topkeukens. Ze heeft nu een eigen kookstudio. HAPAS is haar zesde kookboek. «
Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Er zijn nog geen verbanden gelegd.