Boek
George Calombaris, bekend van televisie als gewaardeerd jurylid van 'MasterChef Australiƫ', neemt je mee naar zijn culinaire roots: de Griekse keuken. Met 'Greek' heb je een masterclass Grieks koken in handen maar dan wel met de moderne twist van Calombaris, een culinair alleskunner en restaurateur van meerdere succesvolle restaurants.
Traditionele schotels als 'pasticcio' (Griekse pastaschotel) of aubergines met pijnboompitten, rozijnen & tahin wisselen af met moderne Griekse gerechten: softshell krab met verse kruiden, honing & mayonaise en kofta op een open pitabroodje met munt, citroen en yoghurt.
Van snacks tot en met desserts en basisrecepten, waarbij uiteraard de gerechten uit moeders' keuken niet mogen ontbreken: met 'Greek' proef je de Griekse keuken thuis op je bord. «
Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Er zijn nog geen verbanden gelegd.