Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Gouden Drieluik 1

- Gouden Drieluik 1
 
 
 
 
 
(5)

Eerste boek in deze omnibus, "Liefde verandert alles" van Gerda van Wageningen:

Dit boek gaat over de 24-jarige Erna die van Amsterdam naar Zeeland verhuist om daar als wijkverpleegkundige te gaan werken. Dit is erg verantwoordelijk en hierdoor best zwaar werk en daar krijgt ze onverwachts snel nòg een pittige verantwoordelijkheid bij...
En, mede door haar werk, komt ze veel in aanraking met de familie van Oeveren; de eigenaren van de hoeve Weelzicht die lief en leed met haar delen.
Ik vond het een mooi boek en was telkens weer benieuwd hoe het verder zou gaan met Erna.


Het tweede boek, "De gouden horizon" van Karin Peters:

Als Josine op zestienjarige leeftijd ineens wegloopt van huis blijkt later dat ze getrouwd is met een man die twintig jaar ouder is dan zij en dat ze voorgoed naar Spanje zijn vertrokken. Haar vader heeft vóór zijn overlijden helaas nooit meer wat van haar vernomen maar haar zusje Meta hoorde dat ze een dochter, Michelle, had gekregen.
En nu, jaren later, ontving Meta het overlijdensbericht van Josine met de post en besloot ze Michelle te vragen om naar Nederland te komen, wat zowel het leven van Meta als Michelle behoorlijk gaat veranderen...
Ik vond het een boeiend boek; ik vond het best spannend wat er allemaal zou gaan gebeuren en waande me het ene moment op de Nederlandse heide en het andere in een zonnig Spaans dorpje.

Het derde en laatste boek, "De foto die het antwoord gaf" van Mien van 't Sant:

In dit boek worden drie levensfases van Margreet gevolgd. Er komen verdrietige, enerverende, blije en mooie gebeurtenissen voorbij en het boek geeft duidelijk weer hoe God alles ten goede laat meewerken!

Meer recensies