Boek
Let op! Deze nieuwe serie werkboeken is bestemd voor studenten die vanaf schooljaar 2015 - 2016 starten met hun opleiding voor de bakkerij.
Dit werkboek bevat theorie- en praktijkopdrachten over de productgroep Gistdeegspecialiteiten & Sierwerk gistdeeg. De vragen en opdrachten zijn zo samengesteld dat alle voor deze productgroep van belang zijnde Kennis, Vaardigheid en Houdingsaspecten aan de orde komen.
Naast werkboeken voor de vaktheorie zijn er ook werkboeken voor theorie-onderdelen grondstoffenkennis en apparatuur & gereedschappen en periodeboeken.
De werkboeken voor grondstoffenkennis en apparatuur & gereedschappen bevatten vragen en opdrachten die je kunnen helpen bij het bestuderen van de bijbehorende lesstof in FlexBase.
In de periodeboeken wordt aandacht besteed aan algemene en productgroepoverstijgende onderwerpen zoals, hygiƫne, veiligheid, beroepshouding, enzovoort.
De serie werkboeken voor de vaktheorie bestaat uit de volgende titels:
1 Werkboek Zanddegen
2 Werkboek Korstdegen
3 Werkboek Beslag
4 Werkboek Chocolade & bonbons
5 Werkboek Decoraties, sierwerk & borstplaat
6 Werkboek Amandelwerk & kokos
7 Werkboek Schuim
8 Werkboek Puddingen & ijs
9 Werkboek Gistdeeg kleinbrood
10 Werkboek Luxe gerezen degen
11 Werkboek Gistdeeg ongevuld & gevuld grootbrood
12 Werkboek Gistdeegspecialiteiten & sierwerk gistdeeg
13 Werkboek Desem
14 Werkboek Roggebrood
15 Werkboek Beschuit
16 Werkboek Koek
«
Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Er zijn nog geen recensies voor dit boek.