Boek
?
In haar nieuwe boek deelt Sandra Alvarez haar onvoorwaardelijke liefde voor koken met extra vierge olijfolie. Olijfolie heeft niet alleen een gunstig effect op de gezondheid, het vloeibare goud zorgt in haar verrassende en toegankelijke recepten ook voor een onvergetelijke smaaksensatie. Denk aan gerechten als Japanse risotto met wasabimayonaise, chocolade-gin-ganache taartjes met haverbodem, chips van broccolistronkjes, en inktvisinktpannenkoekjes met gamba's. Zelfs in haar desserts en cocktails is olijfolie smaakbepalend.
Sandra's Spaans-Aziatische roots vinden in Vloeibaar goud hun weerslag in originele, wereldse gerechten die in elk geval één ingrediënt gemeen hebben: olijfolie.
«Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Er zijn nog geen recensies voor dit boek.