Boek
Etiketten op producten zijn belangrijk want ze geven informatie over voedseltoevoegingen en hulpstoffen. Dergelijke stoffen zitten in bijna al ons dagelijks voedsel. Daarom moet iedereen zich op eenvoudige wijze op de hoogte kunnen stellen van de functie kwaliteit en samenstelling van deze stoffen. Met behulp van de informatie in Eeetbaar? Kunt u nagaan of een bepaalde toevoeging of hulpstof zonder schade voor de gezondheid kan worden gebruikt en wat de effecten ervan zijn. Etiketten op producten zijn belangrijk want ze geven informatie over voedseltoevoegingen en hulpstoffen. Dergelijke stoffen zitten in bijna al ons dagelijks voedsel. Daarom moet iedereen zich op eenvoudige wijze op de hoogte kunnen stellen van de functie kwaliteit en samenstelling van deze stoffen. Met behulp van de informatie in Eeetbaar? Kunt u nagaan of een bepaalde toevoeging of hulpstof zonder schade voor de gezondheid kan worden gebruikt en wat de effecten ervan zijn. «
Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Niet erg toegankelijk boek.
Wel erg fijn is dat de bijwerkingen van de E nummers staan vermeld. En welke je het beste kan vermijden bij bepaalde aandoeningen.