Boek
'Dumplings en bapao' staat boordevol met de heerlijkste gestoomde hapjes. Het boek begint met recepten voor de verschillende soorten deeg en daarna volgen 25 eenvoudige recepten voor originele gestoomde hapjes en heerlijke dips. Het is echt niet moeilijk: met wat oefening vouw je straks dumplings in een handomdraai - gewoon in je eigen keuken. In 'Dumplings en bapao' vind je recepten voor klassieke Aziatische dumplings (Japanse gyoza's, Pekinese dumplings), maar ook minder bekende soorten, zoals dumplings in Spaanse en Marokkaanse stijl, en zelfs zoete dumplings als dessert. Als je een voedzamer gerecht wilt maken, kies dan voor bapao's: die verrukkelijke, zachte gestoomde broodjes die met allerlei heerlijkheden zijn gevuld. «
Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Er zijn nog geen recensies voor dit boek.