Boek
Dressing & VinaigrettePrijs: 8,95ISBN: 978-90-76218-73-1Uitvoering: softcoverOmvang: 96 p. Formaat: 190 x 190 mmDat olie vaak wordt gebruikt om een dressing te maken, is algemeen bekend. Maar dat je met olie ook de lekkerste koude sauzen kunt maken, weet nog lang niet iedereen. En dat terwijl ze een welkom alternatief zijn voor zware stevige sauzen op basis van een roux of fond. Niet alleen zijn koude sauzen gemaakt van olie een stuk minder bewerkelijk dan warme sauzen, ze zijn bovendien een stuk gezonder en licht verteerbaar. 40 Originele recepten voor de lekkerste koude sauzen en dressings op basis van olie vindt u in Dressings & Vinaigrette. Stuk voor stuk heerlijke recepten die zorgen voor de finishing touch van uw zorgvuldig bereide salade, vlees- of visgerecht of vegetarische maaltijd. «
Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Er zijn nog geen recensies voor dit boek.