Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

De vergeten zomer

- De vergeten zomer
 
 
 
 
 
(4)


Dit is een echte zomerhit. Het boek bevat alles om lekker in het zonnetje op een comfortabele ligstoel met een drankje binnen handbereik weg te duiken in het leven van de familie Chambon. De familie met zijn uitgestrekte wijn- en olijfvelden die het ogenschijnlijk goed voor elkaar lijkt te hebben mäar waar helaas niets is wat het lijkt. Waarom is schoonmoeder Clarisse zo verbitterde oude dame geworden? En waar worstelt zoon Luc mee? En Jane, die er tussen zit en op laatst niets meer begrijpt van zowel haar schoonmoeder als haar man. Ze probeert met man en macht de lieve vrede te bewaren maar dat wordt alleen nog maar moeilijker als een dodelijk ongeluk de familie treft. Jane staat er vanaf dat moment min of meer alleen voor. En dat heeft grote gevolgen.


Het boek zit boordevol prachtige landschapbeschrijvingen.En waar je de ene keer aanvoelt welke wending het verhaal neemt ben je de andere keer volkomen verrast over de geheimen die blootgelegd worden. Dit houdt de vaart in het verhaal en maakt het soms echt spannend.

Meer recensies