Boek
Dit boek is een onmisbare bevattelijke leidraad voor al wie genteresseerd is of direct of indirect betrokken is bij de technologie vanhet bierbrouwen de bedrijfsleider de ingenieur de operator delaborant de man op de vloer en niet in het minst de hobbybrouwer. Geen receptuur voor bieren op maat en smaak geen vlucht in dedoolhof van biochemische pathways waartoe de bierbrouwerij zichzo goed leent maar een onderbouwde analyse en synthese om elkehandeling elk stadium beter te begrijpen en bij te dragen aan dekwaliteit van het product.Prof.Gilbert Baetsl is docent emeritusbrouwerijtechnologie Hogeschool Gent. Hij publiceerde in het verleden reedseen Handboek bij de studie van deMouterijen Brouwerijtechnologie1984 en een Vakboek voor de bierslijter. Deskundigheid van vat tot glas1993. «
Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Er zijn nog geen recensies voor dit boek.