Boek
Traditionele joodse recepten in een nieuw jasje De gerechten uit De Joodse keuken van Minsk tot Marrakech zijn eenvoudig te bereiden met gemakkelijk verkrijgbare ingrediĆ«nten. Janna Gur is er met dit boek in geslaagd de 'ziel' van de gerechten te vangen, dat ongrijpbare aspect dat het eten net dat beetje extra smaak geeft. 'Overal waar joden zich door de eeuwen heen vestigden, ontwikkelde zich hun kookstijl onder invloed van de ingrediĆ«nten en kookkunst van het land waar ze leefden. Janna Gur presenteert met aantrekkelijke fotografie de Top 100 aller tijden van de beste recepten uit de Asjkenazische en de Sefardische keuken.' -Emile Schrijver, directeur Joods Historisch Museum «
Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Er zijn nog geen recensies voor dit boek.