Boek
Deze praktijkgids biedt een handzame, inzichtelijke leidraadbij de Europese regelgeving op het gebied van hygiëne vanlevensmiddelen die sinds januari 2006 van kracht is.De tekst van Verordeningen (EG) 852/2004 en 853/2004 is door deauteurs, Ron Dwinger en Wim Mariman, omgezet in heldere, duidelijkeen overzichtelijke taal. Tevens is uitleg opgenomen over diverseaanverwante verordeningen, richtlijnen, besluiten en richtsnoeren vande Europese Unie. Daar waar het niet anders kon is de tekst van deregelgeving aangehouden.Editie 2014 geeft de actuele stand van zaken weer en bevatinformatie over de nieuwste aanvullingen op het gebied van dehygiëneregelgeving.De Europese hygiëneverordeningen is bijzonder geschikt voorproducenten van levensmiddelen, brancheorganisaties en voordocenten en studenten levensmiddelentechnologie. Aangezien debeschreven regelgeving ook van toepassing is op de primaire productieis deze gids tevens geschikt voor producenten ervan, zoals boeren entuinders. «
Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Er zijn nog geen recensies voor dit boek.