Boek
Een unieke verzameling heerlijke, authentieke curry's uit alle delen van het Indiase subcontinent, Thailand, Myanmar, Vietnam, Maleisië, Indonesië en de Filippijnen.De uitgebreide inleiding besteedt aandacht aan de culturen in India en Zuidoost-Azië. Door de beschrijving van de bereidingswijze en het gebruik van de belangrijkste ingrediënten - kruiden, specerijen en aromaten, kerriepoeder en currypasta - zult u de kunst van de bereiding van curry's ontdekken.Meer dan 150 traditionele recepten van vegetarische, vlees-, kip- en viscurry's, rijstgerechten, noedels en broodsoorten, tafelzuren, chutneys, raita's en sambals. Elk recept is voorzien van een kleurenfoto en stap-voor-stap instructies. «
Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Er zijn nog geen recensies voor dit boek.