Boek
Je bent zo goed als je laatste gerecht en de beleving die jeneerzet... Al 25 jaar leiden Jonnie en Thérèse Boer vanuitZwolle schijnbaar moeiteloos een culinair imperium, gebaseerdop hun 'cuisine pure'. Ze hebben hun onderneming zo ingericht,dat hoewel ze met 100 man twee toprestaurants, hotel, kook-& wijnschool, delicatessenzaak en online winkel runnen, dekwaliteit op alle fronten gehandhaafd blijft. Een bedrijf meteen unieke 'High Performance Cultuur': alle geledingen binnende organisatie streven naar een exceptionele prestatie. Elkedag probeert iedereen bij De Librije de lat te verleggen en opdriesterrenniveau de bezoekers te verwennen, zowel qua smaakals qua gastvrijheid. Hoe zorgt het echtpaar Boer dat De Librijeondanks dat arbeidsintensieve en foutgevoelige bedrijfsproceseen 'uitzonderlijke keuken' blijft 'die een reis waard is', zoals deMichelingids het zo mooi formuleert? «
Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Er zijn nog geen recensies voor dit boek.