Boek
Heerlijke recepten voor echte liefhebbers.
De lente is aspergetijd en veel fijnproevers kijken er elk jaar weer naar uit.
Of ze nu wit, groen of paars zijn, dik of heel dun, de delicate stengels zijn
alom geliefd.
Dit kookboek staat bol van geraffineerde en veelzijdige recepten.
Van elegante voorgerechten, salades en soepen en stevige pasta-, rijst- of
ovengerechten tot uitgebreide hoofdgerechten met vis, schaaldieren en
vlees, chique varianten en lichte, moderne ideeën uit de internationale
keuken. Verrassend genoeg zijn asperges zelfs in zoete variaties te
bereiden. En als u ook buiten het voorjaar om van de heerlijke aspergesmaak
wilt genieten, vindt u ook de heerlijkste recepten voor pesto, chutney
en compote.
De recepten zijn door Michael Wissing op vakkundige wijze in beeld
gebracht. «
Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Er zijn nog geen recensies voor dit boek.