Boek
Met dit werkboek leren de leerlingen aan de hand van het model denken-doen-nakijken over koken en wat er verder moet gebeuren in de keuken. Bij het thema Koken leren ze gerechten maken: van rijst koken tot een huzarensalade maken. De recepten staan op de werkkaarten. Bij het thema Keuken leren ze behalve het bijhouden van de voorraadkast hoe ze een aantal minder vaak voorkomende schoonmaakklussen uit moeten voeren. Het werkboek kan gebruikt worden tijdens de praktijkles en de sectororiĆ«ntatie of ingepast worden bij de avo-lessen. Het boek wordt afgesloten met een Uitdaging, ofwel een integratieve opdracht. De (vak)woorden worden behandeld in het bijbehorende Werkboek Woordenschat Zorg en Welzijn (onderdeel van de leerlijn Nederlands). De bijbehorende werkkaarten maken deel uit van de Werkkaartenset 2 - Praktijk en Loopbaan. «
Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Er zijn nog geen recensies voor dit boek.