Boek
In dit boek stellen we u een keur van recepten uit Frankrijk en andere landen voor. Sommige zijn heel simpel, andere zijn ingewikkeld. Voor ieders smaak en culinaire vaardigheden is er iets te vinden.
De recepten zijn heel toegankelijk. Ze zijn uitgevoerd in de vorm van kaarten, waarop behalve een foto de volgende gegevens staan:
* de voorbereidingstijd, de kooktijd en de rust- of afkoelingstijd
* de ingrediƫnten
* de moeilijkheidsgraad
* een praktisch advies
* een algemene aanduiding (verfijnd gerecht, streekgerecht, buitenlands recept, voordelig gerecht enzovoort)
Verder geven we u allerlei tips voor de presentatie (het garneren en opdienen) van het gerecht.
Voor iedereen die van zoetigheid houdt, is dit uitvoerige standaardwerk een boek om van te smullen.
«
Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Er zijn nog geen verbanden gelegd.