Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De Dikke Daniëls
De Dikke Daniëls
<p>Wim Daniëls heeft zich zijn hele leven al verwonderd over taal; over haar lenigheid, haar subtiliteit en haar complexiteit. Hij wijdde tientallen boeken,... »
 
 
 
 
 

Het Grote Taalboek
Het Grote Taalboek
Scala leuker leren. Van klinker tot lettergreep, van werkwoord tot voornaamwoord, van... »
 
 
 
 
 

Komkomma
Komkomma
De zingende penis van het vijverdwergduikertje of de Cassina-Kolman-combinatie van Epke Zonderland; Blue Band-witbrood, dat deels uit houtsnippers blijkt te ... »
 
 
 
 
 

Alle dingen van Daan
Alle dingen van Daan
Uit het liefdesleven van een scholier<br/><br/>Jolanda heeft mijn atb'tje gezien. Ze kwam vandaag op school langslopen toen Bert en Harald mijn karretje ston... »
 
 
 
 
 

Kak is ok 'n vak
Kak is ok 'n vak
De Brabantse taal kent talloze uitdrukkingen, de ene nog mooier dan de andere. In dit boek zijn er 80 bij elkaar gezet. Ze worden toegelicht en uitgebeeld aa... »
 
 
 
 
 

Het grote taalspel
Het grote taalspel
Nieuwe editie met nog meer vragen op 2 niveaus.Speel dit spannende spel en scoor beter voor taal. Je kunt het op school en thuis spelen, met je vrienden of m... »
 
 
 
 
 

Op vakantie!
Op vakantie!
<p>Tegenwoordig vliegen we voor een habbekrats naar een tropische bestemming. Maar nog niet zo heel lang geleden was dat voor velen onbetaalbaar. Hoe gingen ... »
 
 
 
 
 

4 Vwo
4 Vwo
Nederlands voor de tweede fase »
 
 
 
 
 

Verbeter je schrijfstijl
Verbeter je schrijfstijl
Hoe komt het dat mensen de ene tekst geïnteresseerd lezen en bij de andere tekst in slaap sukkelen? Waarom wordt het ene rapport enthousiast gelezen terwijl... »
 
 
 
 
 

6 Vwo
6 Vwo
vervangingsexemplaar »